STUUR UW BESTELLING a.u.b. naar michelfood.nl@gmail.com of bel 070 415 1513.
- Voor taarten, tartelettes en andere producten van pâtisserie: 48 uur voordat u ze op wilt halen. Onze pâtissiers werken met verse producten op ambachtelijke, traditionele manier. 
- Voor viennoiserie, baguettes en brood: 48 uur voordat u de bestelling op wilt halen.

PLEASE PLACE YOUR ORDER AT michelfood.nl@gmail.com or call 070 415 1513 (8am to 3pm).
- 48 hours beforehand for pastry products. Our pastry chefs work with fresh products in an artisanal manner. 
- 48 hours beforehand for viennoiserie, baguette and bread. 

Note: We can make reservations based on the availability of the product when a request is placed by phone to the specific location. Vergeet niet aan te geven / Be sure to include in your message: - uw naam / your name - uw telefonnummer / your telephone number - de naam van de producten die u wilt bestellen / what you wish to order - de hoeveelheid van producten / how many of each product you wish to order - de tijdstip waarop u de bestelling op wilt halen / when you would like to pick them up - en de naam van de winkel waar u de bestelling op wilt halen / and in which shop you will pick them up Hebt u vragen of opmerkingen? We are happy to answer your questions or feedbacks at michelfood.nl@gmail.com